Tisztítsuk meg a húst, fűszerezzük sóval, valamint borssal és az olívaolajon prítsuk meg mindkét oldalát aranybarnára 5 perc alatt.
A paradicsomot mártsuk hirtelen forró
A megtisztított combokat vágjuk ketté és szórjuk meg sóval, valamint borssal.
A gombát néhány percig balnsírozzuk sós vízben, majd csöpögtessük le.
Az összevágott hagym
A megtisztított, megmosott és lecsöpögtetett combokat fűszerezzük sóval, valamint borssal és tegyük félre.
A lisztet jól dolgozzuk össze a tojással, a tejjel és egy kis
A békacombokat szórjuk meg sóval és borssal.
Az összevágott hagymát pároljuk üvegesre a vajban, majd adjuk hozzá a békacombokat és süssük meg 8 perc alatt. Ezután vegyü
A lisztet dolgozzuk össze a tojások sárgájával, az olvasztott vajjal és a sörrel. Ízesítsük egy kis sóval és borssal. Addig gyúrjuk, amíg sima tésztát nem kapunk, majd ha
A halat megtisztítjuk és a maradékát 20 percig pároljuk, a visszamaradt levet eltesszük. A paradicsomot forró vízbe rakjuk, lehúzzuk a héját, kimagozzuk, majd felkockázzu
Először is a szilvákat tegyük néhány percre felfőzött vaníliás szirupba, majd csöpögtessük le.
Egy sütőtálba kanalazzuk bele és jól oszlassuk el benne a tejberizst, majd
A megtisztított húst engedjük fel a vízzel, forraljuk fel és pároljuk 1 órán át. Közben fölözzük le a zsírját és a habját. Ezután tegyük bele a hagymákba szúrt szegfűszeg
Ugrás a lap tetejére >>