Tisztítsuk meg a húst, fűszerezzük sóval, valamint borssal és a vaj felén pirítsuk meg mindkét oldalát 8 perc alatt.
A hús zaftjában pároljuk üvegesre az összevágott hag
A burgonyát puhára főzzük, hozzáadjuk a vajat és a tejet, sózzuk, borsozzuk, majd így pürésítjük. Eközben a felaprózott hagymát és a felszeletelt paprikát olajon megpirít
A hagymát és a paradicsomot felszeleteljük, majd az olajbogyókrémmel megkent kenyérre rakjuk. Rákenjük a ricottát, kevés olívaolajjal meglocsoljuk, és már kínálhatjuk is.
A kenyeret bedörzsöljük a felaprózott fokhagymával és paradicsommal. A fűszerkeveréket az olívaolajba keverjük, majd a kenyérre locsoljuk. Végül két percig sütőben pirítj
Fogjunk egy serpenyőt, olvasszuk fel benne a vajat, és süssük meg benne a banánkarikákat és az apróra vágott ananászt. Vegyük ki a gyümölcsöket, de tartsuk melegen a serp
Kenjünk ki vajjal és szórjunk meg liszttel egy téglalap alakú sütőtálat.
A tojások sárgáját egy kézi haberővel jól dolgozzuk össze a porcukorral, majd keverjük hozzá min
A bélszínt szórjuk meg borssal, locsoljuk meg olajjal és hagyjuk állni egy napon át.
A bor felét főzzük fel a fűszernövényekkel, tegyük bele a nyesedék húst és hagyjuk b
A vajon 10 perc alatt futtassuk meg az összevágott hagymát a lecsöpögtetett csigákkal, majd dolgozzuk hozzá a felszeletelt gombát és rotyogtassuk 3 percig. Vegyük le a l
Ugrás a lap tetejére >>