A megtisztított húsokat rakjuk agyagedénybe, engedjük fel bőségesen vízzel és ha felforrt mérsékelt lángon pároljuk másfél órán át. Közben fölözzük le a habját és a zsírj
A sonkát és a nyelvet egyforma csíkokra felvágjuk, az uborkát pedig felkarikázzuk. Ezeket összekeverjük a majonézzel, mustárral és petrezselyemmel, majd a kenyérszeletekr
A zöldségeket felkockázzuk, a zöldbabot feldaraboljuk, és sós vízben megfőzzük. A gombát felkockázzuk, vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst, és azt is megpirítjuk. R
A kakast darabokra szedjük szét, megsózzuk, borsozzuk, olajon sütjük, amíg szép piros nem lesz. A hagymákat felaprózzuk, és a húshoz adjuk. A paradicsom héját leszedjük,
A megpucolt káposztát pároljuk 10 percig lobogó vízben, majd szűrjük le és szeleteljük fel. Ezután dolgozzuk hozzá a felkockázott szalonnát és a zúzott fokhagymát. Ízesít
A bagettet elnegyedeljük, a burgonyát sós vízben puhára főzzük. Eközben a káposztát megtisztítjuk, felszeleteljük, majd kb. 20 percig vajon pároljuk. A főtt krumplit össz
A kenyérre kenjük a túrót, majd rárakjuk a felkarikázott paradicsomot. Erre tesszük a kolbászt, majd a reszelt parmezánt. Végül 5 percre sütőbe tesszük, és már kínálhatju
A bagettet elnegyedeljük, a gombát felszeleteljük, a sonkát felcsíkozzuk, a sajtot pedig felkockázzuk. A bagettre kenjük a tejfölt, majd rárakjuk a felkarikázott hagymát,
Ugrás a lap tetejére >>