A
padlizsánokat szeleteljük fel 1 cm-es karikákra, majd egy serpenőben pirítsuk meg mindkét oldalukat. Egy cseréptálat kenjünk ki olajjal, és ebbe rétegezzük a hozzávalókat: 1 réteg
padlizsán, megszórjuk
sóval, 1 rétek
paradicsomkarika (bőrét húzzuk le), megszórjuk
borssal, és végül a
sajtszeletek. Addig folytassuk a rétegzést, míg a tál tele nem lesz. A te
tejét befedjük a karikákra vágott vörös
hagymával, és megszórjuk a fűszerekkel. Egy tálban keverjük össze a
tojásokat, a
tejföllel és az áttört
fokhagymával, majd ezzel locsoljuk meg a cseréptál tart
almát. Előmelegített sütőben készre sütjük. 1 óra alatt elkészíthető.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>