A húst vágjuk fel 2 cm-es kockákra, tegyük a serpenyőbe a vajjal és a curry-vel. Eközben egy edényben főzzük meg a rizst a húslevesben, rakjuk bele még a megpucolt egész
Két szelet kenyér közé lekvárt kenünk, majd pár percre borba mártjuk, majd lisztbe, tojásba, morzsába panírozva olajban kisütjük.
A megtisztított húst tegyük egy sütőedénybe, kenjük be mustárral, engedjük fel 2 deci vízzel és előmelegített sütőben egy és egy negyed óra alatt megsütjük. Fél óra után
Almát meghámozzuk, kockára vágjuk, 2 ek. cukorral egy kevés vízben péppé főzzük. Hozzáadjuk a vajat, fél citrom levét, késhegynyi fahéjat, tűzálló tálba tesszük, és a tet
Egy üstöt bekenünk fokhagymával, majd a sör kétharmadát beleöntjük, és megmelegítjük. Közben hozzákeverjük a lereszelt sajtot, és a maradék sörbe kevert keményítőt. Kömén
A marhát mossuk meg és szeleteljük fel 8 szeletre, majd hempergessük meg sós, borsos lisztben és helyezzük párolóedénybe a felvágott hagymával és a zúzott fokhagymával. A
A rizst leöblítjük, majd 30 percre beáztatjuk. A burgonya héját levágjuk, majd felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk. A szalonnát felkockázzuk, kisütjük a zsírját, majd hoz
Cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt. Vajat elkeverjük a cukorral, egész tojással, hozzáadjuk a lisztet, élesztőt, és a maradék tejjel összedolgozzuk. 1 órát kelesztjük
Ugrás a lap tetejére >>