» 125 g vaj » 90 g nádcukor » 2 tojás » fél kávéskanál vaníliaesszencia » fél kávéskanál szódabikarbóna » fél kávéskanál só » 90 g liszt » 2 dl tej » 150 g zabpehely » 125 g ét-főzőcsokoládé » 60 g vegyes olajos mag
Először is villával habarjuk el a tojásokat, majd habverővel dolgozzuk össze a vajjal, a cukorral és a vaníliával.
Szitáljuk át a lisztet a sóval és a szódabikarbónával, majd dolgozzuk össze a krémmel. Folyamatos kevergetés mellet adjuk hozzá a tejet, a zabpelyhet, az összetördelt csokoládét és a magvakat is. A tésztából képezzünk korong alakú formákat és rakjuk őket egy zsírpapírral kibélelt tepsire. Előmelegített sütőben 10 perc alatt megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom