Fogjunk egy tepsit, kenjük ki zsírral, és szórjuk meg kicsit liszttel. A pörköltet keverjük össze a tojásokkal, az apróra vágott petrezselyemmel és a zsemlemorzsával. Ter
A zöldségeket és az almát megmossuk, megpucoljuk, és 1,5 cm-es darabokra vágjuk fel. Megsózzuk, ráöntjük a citrom levet és az olajat. Alaposan összekeverjük. Szervírozás
A megmosott szőlőleveleket 5 percig főzzük. Utána kipréseljük a vizet belőlük.
A hagymát felaprítjuk, és olajon megpirítjuk, ráöntjük a paradicsompürét, és 2 dl levesse
Fogjunk egy serpenyőt, és kevés olajon pirítsuk meg benne az apróra vágott hagymát a hússal. Pár percnyi pirítás után hozzá adjuk a zsemlemorzsát, a tojást, az apróra vág
Fogjunk egy serpenyőt, tegyünk bele némi olajat, és pirítsuk meg benne a hagymakarikákat. Adjuk hozzá a zöldborsót és egy kis vizet, pároljuk az egészet, míg puha nem les
A joghurtot elkeverjük az olajjal, ecettel, kevés sóval és borssal, paprikával és zúzott fokhagymával.
A salátát leveleire szedjük, a paradicsomot felszeleteljük, a zöld
A hagymát felaprítjuk, majd a többi hozzávalóval összeforgatjuk.
Paradicsomszeletekkel és petrezselyemmel díszítjük.
Ugrás a lap tetejére >>