Elkészítjük a barna mártást és ehhez hozzáadjuk a borban főtt darabokra vágott hagymát, babérlevele, egész borsot. 15 percig összefőzzük, végül leszűrjük. A csontvelőt be
Az olajat felforrósítjuk, majd a borókabogyót megpároljuk benne. Hozzáadjuk a rozmaringot, ráöntjük a bort és a csontlét.
A hagymát felaprítjuk majd a mártáshoz adjuk. F
A húst apróra vágjuk, majd a csonttal együtt olajon megpirítjuk. A sárgarépát és a hagymát felszeleteljük, majd a fűszerekkel együtt a csonthoz és a húshoz adjuk. Tepsibe
A burgonyát meghámozzuk és kockára vágjuk. Forrásban lévő zöldséglevesben 10 percig főzzük. A fokhagymát finomra vágjuk, a petrezselymet megmossuk, felaprítjuk, majd mind
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom