Tegyük a turmixgépbe a céklát, a fokhagymát a koriandert és a gyömbért, fűszerezzük meg sóval-borssal, majd az egészet mixeljük simára. Adjuk még hozzá a joghurtot, és ke
Tegyük a turmixgépbe a céklát, a fokhagymát a koriandert és a gyömbért, fűszerezzük meg sóval-borssal, majd az egészet mixeljük simára. Adjuk még hozzá a joghurtot, és ke
Tegyük a turmixgépbe a céklát, a fokhagymát a koriandert és a gyömbért, fűszerezzük meg sóval-borssal, majd az egészet mixeljük simára. Adjuk még hozzá a joghurtot, és ke
Felszeleteljük a gombát és addig főzzük, ameddig a leve el nem fől. Ezután beleöntjük a fehér mártásba és 10 percig összefőzzük. Hozzáadjuk a zselatin lapokat és pár perc
Zsemléket beáztatjuk tejbe, kicsavarjuk, és a húshoz adjuk. Ezután beletesszük a vágott petrezselymet, rozmaringot, vöröshagymát, zúzott fokhagymát, majd összedolgozzuk.
Chilit hosszában félbevágjuk, magokat eltávolítjuk. Chilit és fokhagymát egy sütőlemezre tesszük. Ezt a sütőbe tesszük, és 3-5 percig sütjük. Fokhagymát többször megforga
A hozzávalókat turmixgépben simára keverjük. Hűtőszekrényben akár 5 napig is eltartható.
Miután elkészült a Bearnaise mártás, egyszerűen hozzákeverjük a paradicsom pürét.
Ugrás a lap tetejére >>