A tejet felforraljuk, majd félre húzzuk. A marcipánmasszát apróra felvágjuk, cukorral és pudinggal összekeverjük, majd a tejbe tesszük.
Folyamatos kevergetés mellett fel
A vöröshagymát megpucoljuk és apróra vágjuk. A paradicsomok héját késsel megkarcoljuk, majd forró, lobogó vízben blansírozzuk. Ezután hideg vízzel lehűtjük és a héját leh
A sajtot elmorzsoljuk és a majonézhez keverjük. Hozzáadjuk a citromlevet, majd sózzuk és borsozzuk. Apróra vágott metélőhagymával díszítjük.
Remekül illik a sárgarépa-ze
A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, majd a felhevített olajban üvegesre pároljuk, a gyömbérrel együtt.
Felöntjük a limettalével és a zöldséglevessel, és 15 percig f
Keverjük össze az összes hozzávalót.
A mézeskalácsot lereszeltjük. A tejet felforraljuk, majd hozzáadjuk a vaníliarúd belsejét, a tojás sárgáját és a porcukrot. Újra felforraljuk, majd félre húzzuk és elkeve
Besamelt főzünk, melegen elkeverjük benne a vajat és a tejszínt, fűszerezzük. Ha langyosra hűlt, elkeverjük benne a tojássárgákat és a reszelt sajtot.
Olvasszunk fel 5 dkg vajat és keverjük bele a lisztet. Adjuk hozzá a vizet, sót, borsot, kavargassuk az első buborék megjelenéséig. Vegyük le a tűzről és a megmaradt vaja
Ugrás a lap tetejére >>