Vízhez hozzáadjuk a curryt, cukrot, pirospaprikát, és a fűszerkeveréket. Ezeket forrásba hozzuk.
Levesszük a tűzről, a ketchupot hozzákeverjük, és kicsit főzzük. Azonnal
A vöröshagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. A vajat felforrósítjuk, a vöröshagymát megpároljuk. A diót felaprítjuk, és a hagymával megpirítjuk. Felöntjük a zöldséglevessel
A dióolajat összekeverjük a balzsamecettel. A fűszernövényeket megmossuk, lecsöpögtetjük, majd a leveleket lecsipegetjük. Apróra összevágjuk és az öntethez keverjük. Sózz
A rizsborecetet elkeverjük az olívaolajjal, hozzáadjuk a dijoni mustárt és a mézet. Addig keverjük, míg a méz feloldódik. Sózzuk, borsozzuk.
Kitűnően illik salátákhoz, g
Az olajbogyókat lecsepegtetjük és apróra vágjuk. A hagymát megpucoljuk és finomra vágjuk. A zöldpaprikát és a kemény tojást felaprítjuk.
A majonézbe belekeverjük az ola
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A fokhagymagerezdeket héjastól alufóliába tesszük, olívaolajjal meglocsoljuk, majd sózzuk és borsozzuk és becsomagoljuk. 45 percig sütjük
A hozzávalókat összekeverjük, és azonnal tálaljuk. Műanyag zacskóban rúd formájában akár egy hétig is el áll a hűtőszekrényben.
Lefagyasztva 3 hónapig eltartható.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom