Forraljuk fel az ecetet a szeletelt hagymákkal, felvágott turbolyával és a tárkonnyal, valamint a darált borssal. Hagyjuk besűrűsödni. Sűrítsük tovább a vajjal és a tojás
A birsalmákat megmossuk, kimagozzuk, és kockára vágjuk. Citromlével meglocsoljuk. a sárgarépát meghámozzuk, kockára vágjuk. Az olajat lábosban felforrósítjuk, rádobjuk a
A hozzávalókat összekeverjük, és azonnal tálaljuk. Műanyag zacskóban rúd formájában akár egy hétig is el áll a hűtőszekrényben.
Lefagyasztva 3 hónapig eltartható.
Bogyós gyümölcsöket szegfűszeggel, ecettel, cukorral, szegfűborssal, és a fahéjjal fazékban, kevergetve forrásba hozzuk. Lefedjük és egy órán keresztül főzzük. A gyümölcs
Majonézt, tejet, tejszínt keverőtálba tesszük.
Fokhagymát. szardellafilét, sajtot, ecetet, sót és a borsot hozzáadjuk és pépesítjük. Ízesítjük sóval, borssal.
A hozzávalókat turmixgépben simára keverjük. Hűtőszekrényben akár 5 napig is eltartható.
A hagymát megpucoljuk és finomra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk és a hagymát üvegesre pirítjuk. Felöntjük az alaplével és kissé előfőzzük. Hozzáadjuk a ricottát, a citr
A citromlevet, a narancslevet és a vörösborecetet összekeverjük, hozzáadjuk a mézet, és addig keverjük, amíg feloldódik. Ezután hozzátesszük a majonézt, a kétféle mustárt
Ugrás a lap tetejére >>