Egyszerű rántást készítünk lisztből, és vajból, amit felöntünk a húslevessel, sózzuk, borsozzuk, és simára keverjük. Az egészet kb. 25 percen át jól felforraljuk.
A szardellát, majd a kapribogyót lecsöpögtetjük és apróra vágjuk. A fokhagymát megpucoljuk és felaprítjuk. Egy serpenyőben felforrósítunk 4 ek. olívaolajat, és a fokhagym
Rántást készítünk 5 dkg vajból, és lisztből, ezt felöntjük a húslével, és a fehérborral, sózzuk, majd felforraljuk. Hozzáadjuk a tojás sárgával kevert t5ejszínt, citromma
A felaprózott hagymát a vajjal és a liszttel megpirítjuk, majd hozzáöntjük a bort, és 15 percig így főzzük. Ekkor sózzuk, borsozzuk, felöntjük a tejszínnel, és már kínálh
A petrezselymet és a gombát összevágjuk, eközben a bort és a mártást összeöntjük és elkezdjük főzni. A hagymát és fokhagymát megtisztítjuk, és összevágjuk. Kis idő eltéré
A paraj leveleket enyhén sós vízben szinte szétfőzzük. Főzés után a leveleket finoman kicsavarjuk, és lepasszírozzuk. A parajpürét egyszerűen hozzáöntjük a hollandi mártá
A fokhagymát apró darabokra vágjuk, vagy fokhagyma passzírozóval szétzúzzuk. Rántást készítünk zsírból, és lisztből, ehhez adjuk a fokhagymát, és a csontlevet. Végül sózz
A megpucolt fokhagymát a kés segítségével összenyomjuk és a lisztből és a zsiradékból készült világosbarna rántásba tesszük. Ezután vízzel vagy húslevessel felengedjük és
Ugrás a lap tetejére >>