Az áfonyát megmossuk, megszárítjuk. A hagymát finomra vágjuk. Az olívaolajat felforrósítjuk, a hagymát üvegesre pároljuk. A borsot és a szegfűborsot mozsárban megtörjük,
Rántást készítünk lisztből és vajból, amit felengedünk a hús lével. A szardellát krumplinyomóval lepasszírozzuk, és a rántásba öntjük. Megsózzuk, beleöntjük a tejfölt, és
A hagymát apróra vágjuk, az almát meghámozzuk, kimagozzuk, kockára vágjuk, és citromlével meglocsoljuk. Az olívaolajat felforrósítjuk egy serpenyőben, és a hagymát üveges
Az almát kimagozzuk, meghámozzuk, felkockázzuk, a hagymát pedig felszeleteljük, besózzuk. Először a hagymát pároljuk ecetes vízben, majd hozzáadjuk az almát és a mazsolát
Az almát megpucoljuk, kimagozzuk és kockára vágjuk. A hagymát felkockázzuk. Az olajat felforrósítjuk, az almát és a hagymát kevergetve 5 percig pároljuk. Ráöntjük a zölds
A hagymát és fokhagymát apróra vágjuk. A szalonnát vékony csíkokra vágjuk. A paradicsomokat forró, lobogó vízben blansírozzuk, hideg vízzel lehűtjük, a héját lehúzzuk, ki
Az ananászt meghámozzuk, kitorzsázzuk, a húst felaprítjuk. Megsózzuk és egy órát állni hagyjuk, majd lecsöpögtetjük. A gyömbért és a fokhagymát megpucoljuk, és robotgépbe
Az ananászt meghámozzuk, torzsáját eltávolítjuk, majd karikára vágjuk és felaprítjuk. A hagymát apróra vágjuk, lábosba tesszük, és összekeverjük.
Hozzáadjuk a cukrot, a
Ugrás a lap tetejére >>