Pirítsuk meg olajban a hagymát, majd adjuk hozzá a kukoricalisztet és a víz kivételével a többi hozzávalót is. Keverjük össze. Öntsük egy kis vizet a kukoricaliszthez, és
A joghurtot összekeverjük a mézzel, ananászlével és citromlével, majd hozzáadjuk a gyömbért is. Az ananászt felaprítjuk, és belekeverjük.
Hidegen, sült húsokhoz tálalju
Szőlőt lecsurgatjuk, kettévágjuk és kimagozzuk, majd a hozzávalókkal összekeverjük. Poharakban, búzacsírával tálaljuk.
A kimagozott, meghámozott almát lereszeljük, majd annyi vízben megfőzzük, amennyi épp ellepi. Ezután a fele tejföllel elkevert lisztet lassan hozzáadjuk, összeforraljuk,
A hozzávalókat hidegen összekeverjük, és kevés sóval ízesítjük.
Sült halakhoz kínáljuk.
A papaját kimagozzuk, majd lereszeljük és egy tálba tesszük. Az elnegyedelt paradicsomokat, a fokhagymát, a lilahagymát és a chilipaprikát egy mozsárban összetörjük, majd
Meghámozott körtét felkockázzuk és citromlével, fahéjjal és cukorral marinírozzuk. Szőlőt félbevágjuk, magot kiszedjük, és mindezt belekeverjük a salátába. Tejszínhabbal
Feldarabolt körtét a hozzávalókkal jól összekeverjük, poharakba töltjük és megszórjuk búzacsírával.
Ugrás a lap tetejére >>