A húst másfél liter vízben főzni kezdjük, a habot folyamatosan lekanalazzuk róla. 20 perccel a főzési idő vége előtt beletesszük a feldarabolt zöldségeket is, a borsót és
A megtisztított húsokat engedjük fel 3 liter vízzel és ha felfőtt fölözzük le a habját és pároljuk fél órán át. Ezután rakjuk bele a megtisztított hagymát, a répát, a fok
A csirke részeit egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, sózzuk, majd főzni kezdjük. Forrás után a habját lekanalazzuk, majd hozzáadjuk a hagymát és a feldarabolt zöldsége
A húst a leveskockával a vízben főzni kezdjük. Amikor forr, lehabozzuk, sóval, borssal ízesítjük, és alacsony fokozaton, lefedve készre főzzük. Utána kicsontozzuk, és fel
Laksakrém:
3 gerezd fokhagyma
2 piros csilipaprika
1 citromfűszár
1 evőkanál korianderlevél
1 teáskanál rákpaszta
1 teáskanál finomra vágott gyömbér
1 teáskanál őr
A csirkét, egy hagymát, egy répát, egy zellerszárat a fokhagymával bő vízben felfőzünk, letakarjuk fedővel és másfél órán át takarékon pároljuk. Közben babérlevéllel és c
Egy lábosba tesszük a húst és az összes zöldséget, valamint a petrezselymet és a babérlevelet, és felöntjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, majd forrástól számított kb. 50 per
Egy lábosba tesszük a húst és az összes zöldséget, valamint a petrezselymet és a babérlevelet, és felöntjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, majd forrástól számított kb. 50 per
Ugrás a lap tetejére >>