Az epret leturmixoljuk a narancslével és a chilivel, majd csipetnyi sót szórunk bele. Az egészet eloszlatjuk a tányérokban, majd a mentával díszítve kínáljuk. Az eper hel
Egy lábosban összekeverjük a hagymákat, a chilit, a zellert, a répát, a húst, a tojásfehérjét és a tojáshéjat, majd felöntjük a forró alaplével. Így újra felforraljuk, és
Forraljuk fel az alaplét, tegyük bele a tésztát, és főzzük keményre. Tojásokat tálba legalább fél percig verjük, adjuk hozzá a citromlevet.
Tegyünk 4-5 ek. forró levest
A babkonzerveket, a citromlevet, a babérleveleket és 8 dl vizet egy lábosba tesszük, sózzuk, majd 10-15 percet forraljuk. Ezután eloszlatjuk a tányérokban, ráreszeljük a
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd felöntjük az alaplével. Forrás után beledobjuk a salátát és az újhagymát, majd 1-2 perc múlva félretesszük. Amint kissé kihűlt, pü
Turmixgépbe tesszük a salsa hozzávalót és jól összedolgozzuk.
A vajon 10 percig pároljuk a csíkokra vágott póréhagymát, majd felöntjük a zöldséglevessel és újabb 10 perc
Az uborkát leturmixoljuk a joghurttal és az alaplével, majd sózzuk, borsozzuk. Beleszórjuk a mentát és a reszelt citromhéjat, majd 1-2 órára hűtőbe tesszük. Végül eloszla
Egy lábosba tesszük az árpagyöngyöt, a kakukkfüvet, a babérlevelet, a petrezselymet és a borókabogyót, felöntjük az alaplével, majd forrástól számított 25 percig főzzük l
Ugrás a lap tetejére >>