Almát tisztítsd meg, vágd kis darabokra. Locsold meg citromlével, nehogy megbarnuljon.
Önts rá vizet, szórd bele a cukrot, és tedd fel főni. Miután felforrt, csorgasd be
Az almát pucoljuk meg, és vágjuk szeletekre. 2 dl vízben pároljuk puhára. Engedjük fel fél liter vízzel, a borral, adjuk hozzá a cukrot, a citromhéjat, egy kis sót, és fo
A csirkeaprólékot elkezdjük főzni.
Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, és cikkekre szeljük, majd rálocsoljuk a citromlevet.
Amikor a leves forr, leszedjük a habjá
Felverjük az aludttejet és a tejszínes krémsajtot, ezután citromléval, borssal, sóval fűszerezzük. Majd letakarva hűtőbe tesszük, amíg nem használjuk fel. A paprikát átmo
A narancshéját és a levest fél óráig pároljuk és fedőt rakunk rá. Ezután belerakjuk a zúzott fokhagymát, a finomra szeletelt hagymát és az ánizskaprot, együtt még háromne
Először is 24 órára áztassuk be a kukoricaszemeket, majd alaposan nyomkodjuk szét őket egy mozsárban. Ezután dolgozzuk össze vízzel, a kukorica héját szedjük ki, végül sz
A pác hozzávalóit jól összeturmixoljuk és a csirkecombcsíkokra kanalazzuk. Fél napig hűtött helyen hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
A húst az olívaolaj felén kisütjük
A zöldségekkel együtt a csontot 1,5 liter sós vízben 2 órán keresztül főzzük. Az árpagyöngyöt puhára főzzük, és a leszűrt levesbe tesszük. Rántást készítünk lisztből és v
Ugrás a lap tetejére >>