Olvasszuk meg a vajat, tegyük bele az újhagymát, majoránnát, fokhagymát, húst, és pirítsuk kevergetés mellett 5 percig. Adjuk hozzá a levest, csicseriborsót, bonquet garn
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a köményt, a koriandert, a narancshéjat és a paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk, felöntjük az alaplével, majd forrástól sz
A csicseriborsót hideg vízben kell áztatni egy éjszakát. Majd egy vízzel telt lábasba tegyük, amit forraljunk fel, és lassú tűzön főzzük kb. 1 órán keresztül addig, amíg
éjszakára áztasd be hideg vízbe a csicseriborsót.Másnap tedd vízzel telt lábasba,forrald fel,majd lassú tűzön kb 1 óra hosszáig főzd,míg a csicseriborsó megfő.Leszűrés ut
Bográcsban zsírt olvasztunk és vöröshagymát pirítunk rajta. Megszórjuk pirospaprikával és felöntjük egy kevés vízzel. Teszünk még bele petrezselymet és sót. Amikor forr,
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a pürét, a chilit és a babot. Felöntjük az alaplével,, majd forrástól számított 20 percig főzzük. Ekkor
A hagymákat, a gyömbért, a chilit, a limelevet és a chiliszószt serpenyőbe tesszük, felöntjük az alaplével, majd forrástól számított 20 percig főzzük így lefedve. Ezután
A csirágot tisztítsuk meg, és kockázzuk fel. Főzzük puhára 1,5 liter sós, cukros, ételízesítős vízben. A vajból a liszttel együtt készítsünk rántást, adjuk hozzá az aprór
Ugrás a lap tetejére >>