» 1 csokor petrezselyemzöld » 1 kis csokor metélőhagyma » 1 kis csokor bazsalikom » 2 nagy marék sóska » 1 csokor turbolya » 1 nagy diónyi vaj » 1 liter csirkehúsleves » 2 tojás » só és bors
Folyó víz alatt öblítsük át a zöldfűszereket, majd vajon pároljuk meg őket. Ezután adjuk hozzá a levest és ha felfőtt pároljuk takarékon 10 percig. A tojássárgáját dolgozzuk össze egy kis csirkehúslevessel, majd adjuk a zöldségleveshez. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük. Ha felfőtt vegyük le a tűzről és hagyjuk kihűlni. Tálaláskor a tetejét tárkonnyal díszítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom