Az erőlevest felforralva, habverővel folyamatosan keverve befőzzük a tápiókát, néhány percnyi forralás után csészékbe öntve tálalható.
A ledarált marhahúshoz keverjük a paradicsompürét és a tojásfehérjét, majd felöntjük 2 liter vízzel. Beletesszük a csontot, a felkarikázott zöldségeket, a gyömbért és a f
A petrezselyemgyökeret, a zellert és a sárgarépát tisztítás után finomra csíkozzuk. Hozzáadjuk a cukorborsót és az egészet, kevés enyhén sózott vízben puhára főzzük, a le
A zsemlék héját eltávolítjuk és körülbelül 15 db tetszés szerinti szeletekre vágjuk. Forró vajban pirítjuk, majd sütőpapírra helyezzük. Az összedarabolt velőt vajon pirít
A gombát egy deci forró vízben 5 percig áztatjuk, majd felcsíkozzuk. A húslevesbe tesszük a gombát, a felszeletelt bambuszt, a húst, a garnélát, a felkarikázott hagymát,
Feltesszük főni a húst, és csak félfövésben tesszük bele a zöldségeket. Sózzuk és hozzáadjuk a félbevágott csípős paprikát. Lisztből és tojásból meggyúrjuk a tésztát, és
Különszedjük a fácán testrészét és a mellét. Feltesszük főni a húst a zöldségekkel. Beleteszünk egy kevés szerecsendiót, majd sózzuk. Levétel után belefőzzük a tésztát és
A borsót éjszakára vízbe áztatjuk, majd másnap hozzáadjuk az oldalast, és forrástól számított 1-1,5 órát főzzük. Közben hozzáadjuk a felcsíkozott zöldségeket, a feldarabo
Ugrás a lap tetejére >>