A burgonyát hámozzuk meg, és főzzük 15 percig forrásban lévő sós vízben. Szűrjük le, és karikázzuk fel. Hevítsük fel az olajat, tegyük bele a felaprított hagymát, egy kev
A burgonyát megfőzzük, felkarikázzuk. A hagymát szintén felkarikázzuk, összekeverjük a burgonyával, és leöntjük az ecetes, fűszeres vízzel, és érlelődni hagyjuk.
A burgonyát meghámozzuk,
és apróra kockázzuk, sós vízben megfőzzük.
Amikor már megfőtt leszűrjük.
Krumplinyomóval összetörjük.
Habosra keverjük a sóval a tojássárgájá
Pucoljuk meg a krumplit, öblítsük át folyó víz alatt és a megtisztított fokhagymával tegyük sós vízbe. Felfőzéstől számított 50 perc alatt pároljuk puhára. Ezután szűrjük
A búzát egy éjszakára vízbe áztatjuk, majd átmossuk. Négyszeres mennyiségű vízben 60 percig főzzük. Végül kevés sóval ízesítjük.
Önálló ételként mákkal vagy dióval, kör
A padlizsánt, a hagymát, a paprikát és a paradicsomot a megfelelő módon megtisztítjuk, ha kell kimagozzuk és felkockázzuk. A zellert pedig csíkokra vágjuk. A paradicsom k
Céklát megtisztítjuk, lereszeljük és a többi hozzávalóval együtt összeturmixoljuk.
A céklát megfőzzük, felkarikázzuk, és leöntjük a fűszeres, ecetes, reszelt tormás vízzel, és lehűtjük.
Ugrás a lap tetejére >>