Pucoljuk meg a répát és a pasztinákot. Mossuk meg a brokkolit. Főzzünk mindent 4 percig forrásban lévő sós vízben. Főzzük puhára a céklát, majd öntsük le hideg vízzel, és
Finomra megvágjuk a bazsalikomleveleket, fokhagymát, fenyőmagot és az olajjal elkeverjük. Paradicsomot feldaraboljuk, sózzuk, beletesszük a rizst, majd puhára főzzük. Hoz
A zsemlét "kibelezzük", belsejét beáztatjuk a tejbe, majd kifacsarjuk. Ezután egy nagy edénybe tesszük, sózzuk, hozzáadjuk a tojást, a gesztenyemasszát, a zsírt és a lisz
A sárgarépát megtisztítjuk és felkarikázzuk. Párolóedénybe vizet teszünk, megsózzuk, és ecetet teszünk bele. A sárgarépát gőz fölött megpároljuk. A vajat megolvasztjuk, m
Szőlőleveleket enyhén sós vízben leforrázzuk. Kivajazott tűzálló tálat kibélelünk a levelek felével, rátesszük a gombát, fokhagymát, fűszerezzük, olajat öntünk rá és beta
Gomba szárát a fokhagymával és a petrezselyemmel együtt finomra vágjuk. Burgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk és lerakjuk egy kiolajozott tűzállót tálba. Tetejére rend
A gombát felszeleteljük, sós vízben megfőzzük, majd ugyan így megfőzzük a burgonyát is. Összekeverjük őket, megfűszerezzük, és leöntjük a tejfölös öntettel.
Padlizsánokat hosszában kettévágjuk, lobogó, sós vízben előfőzzük. Kiskanállal kivájjuk a magjait és egy kicsit a húsából, ami félreteszünk. 1 ek. olajon megpirítjuk a vé
Ugrás a lap tetejére >>