» 500 g kicsontozott, kockára vágott csirkemell » 400 g vörös kidney bab konzerv » 200 g hosszú szemű rizs » 75 g mirelit zöldborsó » 60 g kukorica konzerv » 4 kerek tortilla » 4 vékonyra szeletelt mogyoróhagyma » 2 teáskanál Cajun fűszerkeverék » fél kimagozott, kockára vágott, piros kaliforniai paprika » összetépkedett salátalevél » készen kapható ranch (joghurtos, fűszeres dresszing) » 1 evőkanál extraszűz olívaolaj » olívaolajspray
A sütőt melegítsük elő 220 fokra. Spricceljük meg a tortillát olajjal és 250 ml-es csészékbe simítsuk. Süssük 10 percig. Közben főzzük meg a rizst egy nagy fazék sós vízben, kb. 15 perc alatt. Szűrjük le és tegyük félre. Süssük a csirkét aranybarnára az olajon 5 perc alatt. Keverjük bele a fűszert, a hagymát és a paprikát. Adjuk hozzá a rizst, a vörös kidney babot és a zöldbabot. Süssük még 2 percig. Kanalazzuk a keveréket a tortilla csészékbe, majd szórjuk meg a tetejét salátával és öntsük le a dresszinggel.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom