» 250 g rizs » 3 jó csipetnyi csillagánizs » 3 jó csipetnyi szegfűszeg » 3 jó csipetnyi édeskömény » 3 jó csipetnyi fahéj » 3 jó csipetnyi bors » olívaolaj
Először is a megfelelő módon pároljuk meg a rizst, szűrjük- és csöpögtessük le.
Egy nagy serpenyőben kezdjünk el pirítani tetszőlegesen bármilyen hozzávalót. Ha ezek átsültek, megpuhultak akkor dolgozzuk hozzá a rizst és fűszerezzük a csillagánizzsal, a szegfűszeggel, az édesköménnyel, a fahéjjal és a borssal.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom