A krumplikat alufóliába tesszük, majd így megsütjük őket. Eközben egy tálban összekeverjük a sajtot, a tejet, a borsot és a zöldfűszereket. A paprikát, a hagymát és az u
A krumplit meghámozzuk, folyó víz alatt átöblítjük és sós vízben háromnegyed óra alatt megpároljuk. Ha meghűlt villával szétnyomkodjuk és fél óráig előmelegített sütőbe t
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk az összenyomkodott vagdalthúst, majd néhány percig így együtt pirítjuk. A krumpliból pürét készítünk, majd a húsos ke
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, majd felszeleteljük úgy, hogy egyforma kis rudakat kapjunk. Az olajat kissé felhevítjük, majd beletesszük a krumplit, és addig sütjük,
A burgonyát megfőzzük, majd összetörjük és összekeverjük a joghurttal. Ezután sózzuk, beleforgatjuk a zöldpaprikát és az olajon megpirított mustármagot is.
A burgonyákat olajjal bekenjük, majd először a sóba, aztán a köménybe forgatjuk. Az egészet alufóliába csomagoljuk, majd előmelegített sütőben 200 C-on kb. fél óra alatt
Dörzsöljük be a krumplit egy gerezd fokhagymával és kenjük be olajjal. Csomagoljuk be alufóliába, és hagyjuk a grillen sülni 45 percig. Friss vajjal tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom