A meghámozott burgonyát sós vízben 20 percig főzzük, majd összetörjük. Hozzákeverjük a lisztet és a tojássárgáját, majd sózzuk, a szerecsendióval ízesítjük. Kis hengereke
Egy tálban összekeverjük a lisztet, az élesztőt, a sót, a lereszelt burgonyát és a meleg tejet. Az egészet csomómentes tésztává dolgozzuk össze, majd beleszórjuk a mazsol
A burgonyát sós vízben megfőzzük, majd meghámozzuk, és áttörjük. Megsózzuk, majd hozzáadjuk a Rama margarint, és elkeverjük. Végül hozzáadjuk a tejet. Felmelegítjük és tá
A burgonyát sós vízben megfőzzük, levét leszűrjük, lepasszírozzuk, és összekeverjük a tejjel, vajjal, végül ízlés szerint sózzuk.
A burgonyát vágjuk kockára, és főzzük meg sós vízben. Szűrjük le, és villával törjük össze. Tegyük bele a vajat, öntsük hozzá forró tejet, és keverjük habosra.
A burgonyát megfőzzük, meghámozzuk, és összetörjük. Még melegen belekeverjük a Rama margarint, a tejet, a tejport és a sajt felét.
A többi sajttal tálaljuk.
A meghámozott, felkockázott burgonyát a levesben 15-20 percet főzzük, majd sózzuk, hozzáadjuk a vajat és a petrezselymet. AZ egészet alaposan elkeverjük, és már kínálhatj
A héjában megfőtt burgonyákat meghámozzuk, összetörjük, és teljesen hagyjuk kihűlni. Hozzáadjuk a lisztet, a sót, a zsírt és a tojásokat, összegyúrjuk, és konyharuhával l
Ugrás a lap tetejére >>