Első lépésként a csirkemellet feldaraboljuk, megsózzuk, borsozzuk, és közepes lángon megsütjük. Ha megsült apró darabokra tépkedjük a húst. A salátát megtisztítjuk és la
Egy tálban egy kanál olajhoz keverjük a köményt és a fokhagymát, majd ebbe forgatjuk a szárnyakat, és negyed órára hűtőbe tesszük. Ezután a 3 kanál olajban aranybarnára s
A kimagozott, felaprózott olajbogyó felét összekeverjük a vajjal és a petrezselyemmel. Ezután a csirkét kiklopfoljuk, majd egyik felüket bekenjük az olajbogyós keverékkel
A kagylókat a vízben addig főzzük, amíg kinyílnak, majd a rosszakat kidobjuk. A kagylóhúst összekeverjük az olívaolajjal, a fokhagymával és a petrezselyemmel, és fél órár
Első lépésként vágjuk félbe a zsemléket. Tegyünk bele 2 szelet paradicsomot, sózzuk meg. Tegyünk rá sajt darabokat és a tetejére a zsemle másik felét. Tegyük a sütőbe néh
Első lépésként tisztítsuk meg a gombát és vágjuk le a végeit. Majd szeleteljük fel, sózzuk, borsozzuk és öntözzük meg a citromlével. Pirítsuk meg vajon. A tésztakosárkáka
A paprikákat elfelezzük, kimagozzuk, majd megtöltjük őket a sajttal. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk őket, majd kaporral megszórva kínáljuk.
Első lépésként készítsük el a vinaigrette- mártást.
1. Tisztítsuk meg a hagymát és vágjuk vékony szeletekre.
2. Mossuk meg a paprikát és vágjuk fel kis kockákra.
3.
Ugrás a lap tetejére >>