A hagymát felaprítjuk, majd felforrósított olajon megfuttatjuk. Rátesszük a húst, majd minden oldalát elősütjük benne. Hozzáadjuk a vékonyan felszeletelt gombát, és elfőz
A karaj szeleteket kiklopfoljuk, besózzuk, lisztbe mártjuk és nem sok olajon elősütjük őket mindkét oldalukon. A hátramaradt zsiradékban a kockára vágott szalonnát megpir
A karajokat kiklopfoljuk, majd sót, borsot szórunk rájuk, jénaiba tesszük őket, és készre sütjük. Eközben a gombát megtisztítjuk, felkockázzuk, a hagymát pedig felaprózzu
A húst kiklopfoljuk. A szalonnát kockákra vágjuk, majd a darált hússal, fűszerekkel és fokhagymával összekeverjük. A masszát a hússzeletekre kenjük, majd összegöngyöljük,
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sót, borsot szórunk rájuk, majd olajon kisütjük őket, és egy jénaiba tesszük. Rászórjuk a reszelt sajtot, majd sütőbe tesszük, hogy ráolvadj
A szalonnával bezsírozunk egy bográcsot, majd beletesszük a csülök csontját, erre a körmöt, majd felaprózott hagymát. Erre tesszük a csülköt, újból hagymát, majd a felsze
A húst megtisztítjuk, majd szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, és olajban kisütjük. Ezután a felszeletelt szalonnát egy jénaiba tesszük, rárakjuk a hússzeleteket, ma
A szalonnát felcsíkozzuk, majd kiolvasztjuk a zsírját, és ebben megpirítjuk a felaprózott hagymát. Ezután hozzáadjuk a felszeletelt gombát, paradicsomot és paprikát, vala
Ugrás a lap tetejére >>