A sertéshúst sóval, borssal megszórjuk, majd olajban kisütjük. A megmaradt zsiradékba tesszük a paradicsompürét, az összepréselt fokhagymát, kevés lisztet és a bort. A fű
A kenyértésztát kinyújtjuk, rátesszük a húst, beborítjuk a tésztával, és lenyomkodjuk. Sütőlemezre tesszük, majd 1 órán át kelesztjük.
Forró sütőben 30-35 perc alatt me
A csülköket forraljuk fel a vízben, fölözük le a habját és egy óráig takarékon pároljuk. Ezután adjuk hozzá a megtisztított fokhagymát, a hagymát, amelybe nyomjuk bele a
A bordaszeleteket kiklopfoljuk, oldalukat bevagdossuk, majd sózzuk, borsozzuk, és az olajban elősütjük. Ezután a káposztalevelekbe felgöngyöljük, majd félretesszük. A fel
A húst sózzuk, borsozzuk, a curryvel megszórjuk, majd kevés olajat kenünk rá. Mindegyiket alufóliába tekerjük, majd magas fokozaton fél órát sütjük. Tálra tesszük, saját
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd olajon sütni kezdjük őket. Közben hozzáadjuk a felkarikázott újhagymát, a felkockázott paradicsomot. A fűszerekkel ízesítjük, és kevés
A debrecenit megszúrkáljuk, és a zsíron átsütjük, majd kivesszük a zsírból, és melegen tartjuk. A hagymát lereszeljük, és a zsíron megpirítjuk. Utána hozzáöntjük a bort,
A húst ledaráljuk, majd hozzákeverjük a beáztatott fokhagyma levét és az összes fűszert. Ezt bélbe töltjük, majd „debreceni-párokat” csinálunk belőle, és egy
Ugrás a lap tetejére >>