A vajból és a lisztből világos rántást csinálunk, majd hozzákeverjük a tejszínt, a tormát, sózzuk, cukrozzuk. A húst nyolc részre vágjuk, majd amint felforrt a mártás, rá
A hagymát felaprítjuk, majd összedolgozzuk a húsokkal. Hozzáadjuk a lisztet, megsózzuk, borsozzuk, kis adagokban beledolgozzuk a tejet, és a tojást. Gombócokat készítünk,
A marhanyelvet vízben főzzük puhára. Ha túl sós lenne, akkor öntsük le róla a vizet, és tiszta vízben tegyük fel ,ég egyszer főni. Amikor megpuhult, húzzuk le a bőrét, sz
A fenyőmagot zsiradék nélkül megpirítjuk, majd ledaráljuk. A felaprózott hagymát és fokhagymát kevés olajon megpirítjuk, majd megszórjuk a fenyőmaggal és belekeverjük a t
A húst 16 egyenlő vastagságú szeletre vágjuk, 2 evőkanál olajjal megkenjük. A fűszernövényeket durvára vágjuk, a fokhagymát megtisztítjuk, apróra kockázzuk, a kettőt össz
A húst vágjuk kockákra. A hagymát vágjuk apróra, a répát karikázzuk fel, a fokhagymát zúzzuk össze.
Hevítsük fel az olajat, tegyük bele a húst, és pirítsuk meg pár perc
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát és a fokhagymát, megfűszerezzük, és a húst is elkezdjük benne pirítani. Fűszerezzük meg még egyszer. Fogjunk egy rétes
A marhahúst másfél liter vízben főzni kezdjük. Hozzáadjuk a felszeletelt zöldségeket és a húsleveskockát, majd kb. 2-2,5 óra alatt készre főzzük. Ezután egy napot állni h
Ugrás a lap tetejére >>