Húsokat fokhagymával együtt ledaráljuk. Borssal, sóval, paprikával, zsemlemorzsával, kenyérbéllel és felvert tojással összegyúrjuk. Kis labdákat formálunk belőlük. Ezeket
A húst folyó víz alatt öblítsük át, csöpögtessük le és sóval, valamint borssal jól szórjuk be. Hagyjuk így állni vagy egy fél óráig. Közben rakjunk tüzet, ha elcsendesede
A húst kenjük meg olajjal, alaposan fűszerezzük be, majd grillezzük közepesre őket, és tegyük félre. Egy tálban keverjük össze az olajat, a vörösborecettel, a wasabival,
Pác:
Keverjük össze a pác hozzávalóit. Tegyük bele a húst, forgassuk át, és tegyük 4 órára a hűtőbe. Szúrjuk a nyársakra a húst, az újhagymát és a kaliforniai paprikát.
A tésztát főzzük meg a csomagolása szerint. Szűrjük le és tegyük félre. hevítsük fel a vokot magas hőfokon. Amikor meleg, öntsünk bele 2 evőkanál olajat, a bélszíncsíkoka
A húst tűzdeljük meg szalonnával, sózzuk, borsozzuk. A zsírt forrósítsuk fel, öntsük rá a tepsibe tett húst, és süssük sütőben 30 percig. Közben locsoljuk párszor a zsírj
A megtisztított húshoz forró vizet öntünk, sóval, borssal, és ételízesítővel ízesítjük. A fehérrépát felszeleteljük, majd a turbulyával, petrezselyemzölddel és zellerzöld
A lábszárat és a lapockát öntsük fel a vízzel és forrástól számított fél óráig rotyogtassuk, közben fölözzük le a habját. Ezután tegyük bele a csontokat és további fél ór
Ugrás a lap tetejére >>