A burgonyát egy fazék forró, sós vízben főzzük puhára 10-15 perc alatt. 7 perc után tegyük hozzá a zöldbabot és a cukorborsót. Még 3-5 percig főzzük, majd szűrjük le és c
Vágjuk ki a káposzta torzsáját, majd a többi részét vágjuk csíkokra, és a csíkokat vágjuk 1 cm-es darabokra. Keverjük össze a majonézt, a relisht, az ecetet, a zellermago
Az uborkát lereszeljük, majd hozzáadjuk a tejfölt és az összetört fokhagymát. Belekeverjük a többi hozzávalót, majd hűtőbe tesszük.
A hagymát, fokhagymát és petrezselym
A szalonnát vágjuk kis kockára, és süssük ki. A zsírban hagyjuk benne a pörcöt, és fonnyasszuk meg benne a hagymát, az apróra vágott petrezselymet. Tegyük bele a darált h
Keverjük össze a marhahúst, a hagymát, a petrezselymet, a sűrített paradicsomot, a zsemlemorzsát és a tojást. Sózzuk, borsozzuk meg. Formáljunk a keverékből golyókat, maj
Zsemlemorzsát áztassuk 30 percig tejben. Pirítsuk meg a gombát 4 ek. olajban és a vaj felében. Keverjük hozzá a lisztet. Öntsük rá a marhahúslevest és a bort, majd főzzük
A hagymát apróra vágjuk, a vajat megolvasztjuk, és a hagymát megdinszteljük.
A darált húst összekeverjük a tojással, a zsemlemorzsával és a hagymával. Sózzuk, borsozzuk
A szalonnát kockázzuk fel, és egy kk. zsírban süssük ki. zsírban pirítsuk meg a hagymát, adjuk hozzá a metéltre vágott húst. Ízesítsük sóval, borssal, majoránnával, és pe
Ugrás a lap tetejére >>