A húst nagyobb kockákra daraboljuk, a paprikát karikákra, sárgarépát hosszában 4felé vágjuk, 4cm hosszúra, de lehet karikára is. Minden alapanyagot, fűszert beleteszünk a
A borhoz keverjük a fűszereket, majd ebben pácoljuk 12 órán keresztül a felkockázott húst. Ezután a felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, hozzáadjuk a felaprózott h
Egy tálban összekeverjük a feldarabolt zellert, répát, hagymát, fokhagymát, bazsalikomot, petrezselymet, mazsolát, fenyőmagot, majd felöntjük a borokkal. A húst vajon meg
A húst ledaráljuk, majd a fűszerekkel ízesítjük. Hozzákeverjük a felaprózott hagymát, petrezselymet, mentát, majd egy órát állni hagyjuk. Ezután hurkapálcikákra henger fo
Húsokat sós-ecetes-babérleveles vízben kiabároljuk. Ezután ledaráljuk, összegyúrjuk fokhagymával, reszelt hagymával, morzsával, sóval, borssal és 2 felvert tojással. Labd
Húsdarabokat bevagdossuk, fűszerezzük és beborítjuk szalonnacsíkokkal. Káposztalevélbe csomagoljuk, és áttekerjük kétszer alufóliával. Parázsba tesszük, és megsütjük.
A kecskehúst szükséges 1-2 napig pácolni a kecskepáclében. Pácolás után a húst feldaraboljuk. Még finomabb, ha belsőség (szív, máj, tüdő) is hozzákerül. A pró kockákra v
A húst sózzuk, majd olajon elősütjük, félretesszük. Ebben a zsiradékban megpirítjuk a felaprózott hagymát, hozzáadjuk a pirospaprikát, a kevés vízzel elkevert paradicsomp
Ugrás a lap tetejére >>