A felsálat kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, elkenjük rajta a mustárt, megszórjuk a majoránnával. Ráteszünk két szelet sertéstarját, majd erre szórjuk a kakukkfüvet.
A húsokat és a szalonnát ledaráljuk, majd sózzuk, paprikázzuk, a köménymaggal és a cukorral ízesítjük. Az egészet alaposan elkeverjük, majd az egészet bélbe töltjük. Ezut
A húsokat nagyon apróra felvágjuk, majd hozzákeverjük az összepréselt fokhagymát, a sót, a paprikát és a borsot. Miután az egészet alaposan összekeverjük, bélbe töltjük.
A kolbászokat hosszában vágjuk be, majd kenjük meg mustárral, és tegyünk mindegyikbe 4 szilvát. A kolbászokat tekerjük át szalonnával, ha szükséges rögzítsük fogpiszkálóv
A dagadót kicsontozzuk, majd egy rést szúrunk ki rajta. Fogunk egy tálat, belereszeljük az almákat, majd hozzáadjuk a mazsolát, a reszelt citromhéjat, a rumot és annyi mo
A húst felkockázzuk, majd sózzuk, paprikázzuk, és a felaprózott hagymával együtt megpirítjuk. Eközben a káposztát nyolc részre vágjuk, a húsra tesszük, majd köménymaggal
A dagadót szúrjuk fel jól sózzuk be és rakjuk félre.A hagymát a gombát lepirítjuk és hozzárakjuk a fűszereket és a felsoroltakat.Tulajdon képen egy jó pörkölt alapot kész
Bográcsban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd rászórjuk a paprikát, borsot és elkeverjük tejföllel elkeverjük. Levesszük a tűzről. A húst apróra vágjuk, hozzákeve
Ugrás a lap tetejére >>