A húsdarálón daráljuk át a sertéshúst, a marhahúst, és a szalonnát. A fokhagymát aprítsuk finomra. Keverjük össze a többi hozzávalót a darált hússal, és gyúrjuk át, majd
A felkockázott szalonna zsírját kisütjük, majd ebben megpirítjuk a felaprózott vöröshagymát. Pirospaprikát szórunk rá, majd felöntjük 1 dl vízzel. Eközben a marhahúst fel
Először a káposztát megmossuk, megpucoljuk, a külső leveleitől megszabadítjuk. A torzsáját kivágjuk, és ezután vékony, kb. ujjnyi vastagságúra vágjuk. Egy lábasba kevés o
Elkészítése ugyan az, mint a hálós sültkolbászé, annyi kivétellel, hogy itt a húst reszelt citromhéjjal, és fehérborral ízesítjük.
A darált húst megfűszerezzük, összekeverjük a tejbe áztatott zsemlével, citromhéjjal, bélbe töltjük, végül zsírral bélelt tepsiben megsütjük.
A megolvasztott vajba szórd bele a lisztet, pirítsd zsemleszínűre.Öntsd rá a tejet folyamatos keverés mellett főzd sűrűre.Vedd le a tűzről, sózd meg, fűszerezd reszelt sz
A burgonyákat 20 percig főzzük elő. A parazsat készítsük elő. A kolbászokat vágjuk egyforma darabokra, a burgonyákat hámozzuk meg, és vágjuk negyedekre. A paprikát mossuk
A húsokat, bőrkét, sós vízben puhára főzzük, kicsontozzuk, majd feldaraboljuk, megfűszerezzük, hozzáadjuk a fokhagymát, egy kevés zsírt, és egy kevés húslét. Sertésgyomor
Ugrás a lap tetejére >>