A felkockázott húst 7,5 deci sós vízben főzni kezdjük, majd néhány perccel később beletesszük a fokhagymával és babérlevéllel megtűzdelt hagymákat. Így kb. egy órát főzzü
A húst sózzuk, borsozzuk, majd minden másodikra egy-egy szelet sajtot és sonkát teszünk. A többi szelet hússal befedjük, majd a tojásba és a morzsába panírozzuk. Vajon kb
A paradicsomokat tegyük egy pillanatra lobogó vízbe, így könnyen le tudjuk szedni a héját. Magozzuk ki és vágjuk kockákra.
A megtisztított és felkockázott húst fűszerezz
A húst sózzuk, borsozzuk, majd olajon átpirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket, majd felöntjük 2,5 deci vízzel. Csak ekkor tesszük bele a gombát, a babérlevelet
A spenótot megpároljuk, felaprózzuk, majd a túróba keverjük. A húst kiklopfoljuk, majd egy-egy szelet sonkát teszünk rá. Megkenjük a tetejét a spenótos keverékkel, majd s
Tisztítsuk meg a húst, kockázzuk fel és adjunk hozzá bőven vizet. A forrástól számított negyed óráig pároljuk. Ezután adjuk hozzá a feldarabolt répát és hagymát, a póréha
A húst felkockázzuk, majd vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a vegyes főzeléket, puhára pároljuk, majd a spárgát és a petrezselymet is beletesszük. Megint z
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd mindkét felét megpirítjuk. Eközben a felszeletelt birsalmát néhány percig a borban áztatjuk, majd a hús mellé rakjuk a borral
Ugrás a lap tetejére >>