Keverjünk össze 60 ml olajat, 2 evőkanál citromlevet, a fokhagymát és az oregánót, majd forgassuk bele a bordákat. Sózzuk, borsozzuk. Egy tálban keverjük össze az uborka-
Egy nagy edénybe keverd össze a hozzávalókat, amíg a massza lágy lesz. A masszából formázz kolbászokat, és szúrd fel a pálcákra. Tedd őket egy tálba, és egy éjszakára rak
Keverjük össze robotgépben a húst, a morzsát, a tojást, a fokhagymát, az oregánót, a mentát, a rozmaringot, a sót és a borsot. Tegyük az egészet egy tálba, majd keverjük
Egy tálban összekeverjük az olajat az összes fűszerrel és a chilivel, majd a húst kb. 10 percre ebbe pácoljuk. Ezután a grillen készre sütjük, és friss salátával kínáljuk
A húst 8 egyforma szeletre vágjuk, borsozzuk, majd olajjal meglocsoljuk, és alufóliába csomagolva 1-2 órára hűtőbe tesszük. Eközben a meghámozott krumplit citromos vízben
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát és a fokhagymát, megfűszerezzük, és a húst is elkezdjük benne pirítani. Keverjük még hozzá a mangócsatnit, és fűszerez
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát és a fokhagymát, megfűszerezzük, és a húst is elkezdjük benne pirítani a korianderlevelekkel. Keverjük még hozzá a man
A feldarabolt hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt húst és a levest. Sózzuk, paprikázzuk, majd kb. egy óra alatt készre pároljuk. Végül ízlés szerint
Ugrás a lap tetejére >>