A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Tegyük egy tálba a paradicsomot, a felkarikázott hagymát, az apróra vágott mentát, petrezselymet, és a kapribogyót. Adjuk hozzá az olíva
A kicsontozott és megmosott húst tekerjük jól körbe cérnával, majd tegyük egy nagy sütőtálba. Köré rakjuk a megpucolt répákat, a póréhagymát és a vöröshagymát, amelybe ny
A húst felkockázzuk, a velőt felszeleteljük, a hagymát felkarikázzuk, a krumplit, zellert és répát kockákra vágjuk, míg a káposztát és a pórét felcsíkozzuk. Ezután egy jé
A bárányt szeleteljük fel, kalapáccsal veregessük meg, és sózzuk meg. A szeleteket forgassuk lisztbe, tejjel felvert tojásba és morzsába. Forró olajban süssük ki.
A húsból 16 szeletet vágunk, sóval és rozmaringgal ízesítjük, majd forró zsíron kisütjük. A gombákat kettévágjuk, a paprikát, hagymát és szalonnát felkockázzuk. A szalonn
A lábszárakat sütőben készre sütjük, közben a felaprózott hagymát olajban megpirítjuk. A húst sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük a fokhagymával, majd egy jénaiba tesszük. Eg
A felszeletelt bordát sózzuk, borsozzuk, a rozmaringgal ízesítjük, majd meglocsoljuk a borral. Ezután az egyik felüket lisztbe forgatjuk, így készre sütjük olajban. Eközb
Keverjük össze a balzsamecetet, vörösbort, sót, borsot, öntsük hozzá az olajat, és vegyítsük össze. Aprítsuk finomra a rozmaring leveleit, és keverjük bele a páclébe. Teg
Ugrás a lap tetejére >>