» 12 csontos bárányborda » fél csésze mazsola, 10 percre meleg vízbe áztatva » 1/4 csésze sós lében tartósított fetasajt, szétmorzsolva » 1/4 csésze fenyőmag, enyhén megpirítva » 3 ek. finomra vágott petezselyem » extra szűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors » Saláta: » 3 csésze rukkola » 20 koktélparadicsom, megfelezve » fél fej lilahagyma, felszeletelve » 2 ek. balzsamecet » 1 tk. dijoni mustár » 1/4 tk. cukor » 2 ek. extra szűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
Melegítsünk elő egy sütőlapot a grillsütőn. Keverjük össze a mazsolát, a sajtot, a fenyőmagot, és a petrezselymet. A bordák középvonalában alakítsunk ki zsebeket, és töltsük bele a mazsolás tölteléket.
A salátához tegyük egy salátástálba a rukkolát, a koktélparadicsomot, és a hagymát. Keverjük össze az ecetet, a mustárt és a cukrot. Adjuk hozzá az olajat, sót és borsot. Öntsük a salátára, és forgassuk össze. Kenjük meg a bordákat olajjal, és sózzuk, borsozzuk meg őket. Grillezzük meg oldalanként 2-4 perc alatt. Forrón tálaljuk a rukkolasalátával.
Előkészület: 20 perc.
Sütési idő: 4-8 perc.
Nehézségi fok: 3.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom