A marhapecsenyét begöngyöljük a szalonnaszeletekkel, majd egy őzgerinc formába tesszük, és először magas, majd alacsonyabb fokozaton készre sütjük. Eközben a lisztből, to
A hal húsának felét a besamellel, citromlével, kaporral, tojással, sóval és borssal összeturmixoljuk. Olajat forrósítunk, majd a hal másik felét 2 percig pirítjuk rajta.
Zúzzuk össze a fokhagymát és keverjük össze a többi hozzávalóval.
A hozzávalókat egy tálban jó alaposan keverjük össze. Hagyjuk egy kicsit összeérni az ízeket, ennek érdekében tegyük hűtőbe pár órára fogyasztás elött. Sima kenyérre, pir
A megtisztított nyulat daraboljuk 10 részre és pácoljuk be a sóval , a borssal, a kakukkfűvel, valamint a babérral. Pihentessük egy fél napig a hűtőben, hogy az ízek össz
A madarak bőrét lehúzzuk, majd kicsontozzuk. A borba belekeverjük a fűszereket, majd a madarakat egy napig érleljük benne. Utána a sertéshússal együtt finomra daráljuk. A
A gombák fejét megpucoljuk, vajat hevítünk és megpároljuk benne, majd kiszedjük. A szárát felszeleteljük, majd szintén megpároljuk, és megfűszerezzük. A tojást felverjük,
A gombát felszeleteljük, a hagymát felaprítjuk, és az olajon megpirítjuk.
A besamelhez a vajat megolvasztjuk, habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a forró tej
Ugrás a lap tetejére >>