A zabpelyhet zsiradék nélkül megpirítjuk, majd annyi vizet öntünk hozzá, amitől megdagad.
A wokban felforrósítjuk az olajat, majd rátesszük a felaprított hagymát, megfűs
A hal húsának felét a besamellel, citromlével, kaporral, tojással, sóval és borssal összeturmixoljuk. Olajat forrósítunk, majd a hal másik felét 2 percig pirítjuk rajta.
A megtisztított nyulat daraboljuk 10 részre és pácoljuk be a sóval , a borssal, a kakukkfűvel, valamint a babérral. Pihentessük egy fél napig a hűtőben, hogy az ízek össz
A madarak bőrét lehúzzuk, majd kicsontozzuk. A borba belekeverjük a fűszereket, majd a madarakat egy napig érleljük benne. Utána a sertéshússal együtt finomra daráljuk. A
A húsokat vajon átsütjük, sózzuk, borsozzuk. A tésztát kibéleljük a tészta egy részével, rátesszük a húst rétegekben, majd befedjük a maradék tésztával. Megkenjük a tojás
A főtt krumplit meghámozzuk, lereszeljük, majd a paradicsomos halat hozzáadjuk. A citromlevet, a héját, az összepréselt fokhagymát hozzákeverjük, majd a borssal ízesítjük
A cukkinit és a répát karikázzuk fel, a spenótot pedig öblítsük át, majd csöpögtessük le. Ezután sós lobogó vízben külön pároljuk puhára a zöldségeket. A répát 20 percig,
A combból levágunk 8 szeletet, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd alufóliára tesszük, úgy, hogy a szélei fedjék egymást. A maradék húst finomra daráljuk, majd a besame
Ugrás a lap tetejére >>