A vajat egy tálba tesszük, majd hozzákeverjük a sajtot, a fűszereket és a tejet. A krumplit meghámozzuk, majd lereszeljük az almával együtt. A reszeléket a többi hozzával
A tyúkot a borjúhússal és a szalonnával 60 percig főzzük a hagymákkal, petrezselyemzölddel és fűszerekkel ízesített vízben.
Beletesszük a felkarikázott sárgarépát, majd
A meghámozott és felszeletelt zellert és a krumplit sós lobogó vízben fél óra alatt puhára pároljuk. A brokkolit is pároljuk így néhány percig, majd kissé pirítsuk meg eg
A főtt krumplit meghámozzuk, és a hússal együtt ledaráljuk. Ehhez adjuk hozzá a pecsenyezsírt, a paradicsomlevet, az összepréselt fokhagymát, és a fűszerekkel ízesítjük.
A halat megfőzzük, szálkáit és gerincét eltávolítjuk, majd kis darabokra vágjuk. A paradicsomot és paprikát szeletekre vágjuk, és megpároljuk. A tojást elkeverjük a tejsz
A madár húsát felcsíkozzuk, sóval, borssal ízesítjük, és rálocsoljuk a bort. Két órát állni hagyjuk.
A diót megpirítjuk, a sertés- vagy borjúhúst a szalonnával együtt fi
A combot, szalonnát és a májat megabáljuk, majd finomra daráljuk. A hagymát felaprítjuk, megpirítjuk, és a húshoz adjuk. Sózzuk, borsozzuk, és 2 l alaplét keverünk hozzá.
Egy serpenyőbe kanalazok kb. 5 dkg vajat. Felforrósítom, majd hozzádobom a csirkemájat. Kb. 3-4 percig sütöm. Aztán fogom, és a májat a turmixgépbe kanalazom. A serpenyőt
Ugrás a lap tetejére >>