A hagymakarikákat puhítsuk meg 3 perc alatt az olajon és a vajon. Adjuk hozzá a burgonyát, és pirítsuk 5 percig. Tegyük bele a halat, a rozmaringot és a citromhéjat. Önts
Forró olajon megfuttatjuk a finomra vágott hagymát és egy gerezd fokhagymát. Hozzáadjuk a karikára vágott burgonyát és a petrezselymet. megsózzuk. Amikor félig megpuhult
Hagyjuk egy kis ideig sóban állni a halat, majd lisztbe, tojásba és morzsába forgatjuk és olajban kisütjük. Forró szeletek közé kaporlevelet szórunk.
U alakban felvágjuk a halat, sóba forgatjuk és állni hagyjuk. Ezután paprikás lisztbe forgatjuk és olajban kisütjük.
A busát megtisztítjuk, lebőrözzük, amennyire lehet kiszálkázzuk és ledaráljuk.
A hagymát a petrezselyemmel az olajon megpároljuk. A vízben megázott zsemléket kifacsarjuk
A halakat tisztítsuk meg, öblítsük át, csöpögtessük le, vágjuk fel és hintsük meg liszttel. A kagylót és a langusztát is alaposan tisztítsuk meg.
Két evőkanál olajban fu
A cápahúst megfűszerezzük, meglocsoljuk cirtomlével, rászórjuk a petrezselymet, és érlelődni hagyjuk. A répát, cukkinit ferdén felkarikázzuk, a burgonyát felnegyedeljük,
A lazacot egy lezárható műanyag dobozba vagy zacskóba tesszük, és az olasz öntetet belecsorgatjuk. 3-4 órára hűtőszekrénybe tesszük pácolódni. Majd a halat kiemeljük, lec
Ugrás a lap tetejére >>