A fokhagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. A halat megmossuk, a farkát levágjuk. Tűzálló tálba tesszük, sózzuk, borsozzuk, befedjük zsemlemorzsával, fokhagymával és p
Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 144 kcal/605 kj adagonként
Az újhagymát mossuk meg, és aprózzuk fel. Egy lábosba öntsük bele a vizet, a fehérbort és rakjuk
A felaprított hagymát, fokhagymát megpirítjuk az olajban, hozzáadjuk a sáfrányt, szeletelt gombát, burgonyát, felöntjük egy kevés vízzel, és pár percig főzzük. Végül, a l
A halra citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk, bepanírozzuk. Ezután mindkét felét 10-10 percig sütjük az olajban, majd tálra tesszük. A
A szósz elkészítéséhez forraljuk fel a vajat, a levesalapot, és a tejszínt egy nagyobb edényben, s főzés közben kevergessük állandóan egy habverővel. Ha a szósz már félig
A halra citromlevet locsolunk, fél órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután a felét egy kivajazott jénaiba tesszük, megkenjük a parajjal, majd a maradékkal befe
Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 161 kcal/684 kj adagonként
Az újhagymát mossuk meg, és aprózzuk fel. Egy lábosba öntsük bele a vizet, a fehérbort és rakjuk
A halra citromlevet locsolunk, fél órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk. A felkarikázott újhagymát vajon megpároljuk, hozzáadjuk a petrezselymeket, sózzuk, majd a s
Ugrás a lap tetejére >>