Serpenyőben keverjük addig a kagylókat, amíg kinyílnak. Ezután szétnyitjuk őket. A hagymát és a petrezselymet finomra vágjuk, a csípős paprikát pedig karikára. Kiolajozun
A halat 24 órával előtte beáztatjuk, és négyszer cserélünk rajta vizet. Leszűrjük, konyharuhával megtöröljük, kiszálkázzuk, és apóra daraboljuk. Ismét megtöröljük, és fél
Vágjuk négyzet alakúra az alufóliát, kenjük ki vajjal és jól szórjuk meg sóval, valamint borssal. A megtisztított, megmosott és lecsöpögtetett halat helyezzük a batyuba.
A sózott tőkehalat 48 órán keresztül hideg vízben áztatjuk, a vizet négyszer cseréljük. A halat 8 részre vágjuk. A halat a tejszínben feltesszük főni, beletesszük a fokha
A sózott tőkehalat 48 órán keresztül hideg vízben áztatjuk, a vizet 4 szer cseréljük. A halat 8 részre vágjuk. A tejszínben főzni kezdjük, beletesszük a fokhagymát, és 8
A sózott tőkehalat 48 órán keresztül hideg vízben áztatjuk, a vizet 4 szer cseréljük. A halat 8 részre vágjuk. A sütőt 200 fokra melegítjük. A halat a tejszínben főzni ke
A sózott tőkehalat 48 órán keresztül hideg vízben áztatjuk, a vizet 4 szer cseréljük. A halat 8 részre vágjuk. A sütőt 200 fokra melegítjük. A halat a tejszínben főzni ke
A hagymakarikákat puhítsuk meg 3 perc alatt az olajon és a vajon. Adjuk hozzá a burgonyát, és pirítsuk 5 percig. Tegyük bele a halat, a rozmaringot és a citromhéjat. Önts
Ugrás a lap tetejére >>