A grillsütőn a parázst leégetjük úgy, hogy csak az egyik fele melegítsen. A makrélát az olívaolajjal megkenjük, sózzuk, borsozzuk, és a deszkára fektetjük, majd rákanalaz
A grillsütőn a parázst leégetjük úgy, hogy csak az egyik fele melegítsen. A makrélát az olívaolajjal megkenjük, sózzuk, borsozzuk, és a deszkára fektetjük, majd rákanalaz
Az aioli hozzávalóit összekeverjük. A grillen a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A szeleteket, bőrös felükkel felfelé lefektetjük, megken
A grillsütőben parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. Az ördöghalat a sütődeszkára fektetjük, és az misokrémmel megkenjük. A deszkát a grillsütő
A grillsütőben parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. Az öntethez az olívaolajat, a fokhagymát, az olívabogyót, az uborkát, az oregánót, és a she
A grillsütőben parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. Az öntethez az olívaolajat, a fokhagymát, a jalapeno paprikát, a citromlevet, a paradicsomo
A grillsütőben parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. Az öntethez az olívaolajat, a fokhagymát, az újhagymát, az édesköményt, a tárkonyt és a cit
A grillsütőben parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. Az öntethez az olívaolajat, a fokhagymát, a paprikát, és a sherryecetet turmixgépben addig
Ugrás a lap tetejére >>