A halat becsomagoljuk, és egy-két órára mélyhűtőbe tesszük. Vízszintesen, kb. 3 mm vékonyra szeleteljük. Olívaolajjal 4 tányért megcsepegtetünk, a halat a tányérokon elre
Melegítsük fel a grillt. Alufóliával béleljünk ki egy nem túl mély sütőformát, és kenjük meg kevés olvasztott vajjal. Keverjük össze a maradék vajat, a snidlinget, a citr
A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd megszórjuk a liszttel, és vajon kisütjük őket. Eközben a pirítósokat felkockázzuk, vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felaprózot
Elkészítési idő: kb 45 perc
Energiatartalom: 388 kcal/1630 kj adagonként
Créme fraiche elkészítése:
Ha otthon szeretnénk elkészíteni, a következőképpen tehetjük. 2-5 d
A sütőt 190 fokra előmelegítjük. Egy tepsit kiolajozunk, beletesszük először a hagymát, majd a paradicsomot, a citromot és rá a halat. a szömörcét, a köményt, a sót össze
Elkészítési idő: kb 35 perc
Energiatartalom: 414 kcal/1733 kj adagonként
A mogyoróhagymát pucolás után kockázzuk fel. A paradicsomot mossuk meg, majd távolítsuk el a sz
A makadámdióvajhoz a diót, a vajat, a petrezselymet villával összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Amíg a deszka ázik, a grillen parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik f
Az olajat akkora serpenyőbe öntjük, hogy 1 cm magasan álljon benne az olaj. A halat hideg vízben leöblítjük, megszárogatjuk. A lisztből, a fűszerkeverékből, a sörből és a
Ugrás a lap tetejére >>