» 2 és fél kg ponty » 3 nagy fej vöröshagyma » 4 evőkanál édesnemes pirospaprika » só » 2 és fél liter víz » 1 evőkanál konzerv paradicsompüré » 4-5 db erős cseresznyepaprika » 1 csomag bajai halászlétészta
A halat megtisztítjuk, majd felszeleteljük és megsózzuk. A hagymát felaprózzuk, majd egy bográcsba tesszük a hallal együtt, és felöntjük vízzel. Miután felforrt, hozzáadjuk a pirospaprikát, a paradicsompürét és a cseresznyepaprikát. Amikor a hal puhára főtt, levesszük a tűzről és a tésztával együtt kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom