A pisztrángot megfűszerezzük, bedörzsöljük a citromlével. A burgonyát felnegyedeljük, a többi zöldséget felkarikázzuk és a hallal együtt roston megsütjük. Mártást készítü
A kertben vagy grillen tüzet gyújtunk. A pisztrángokat a bőrös oldalukkal lefelé egymás mellé fektetjük, a hasukba egy-egy evőkanál olajat, 4 szelet citromot és 2 rozmari
A sót benedvesítem, és tűzálló tálba tesszük, szétterítjük, tömörítjük, hogy jól összeálljon. A pisztrángot megtisztítjuk, majd ráhelyezzük a sóra, rátesszük a babérlevel
Az öntethez az olívaolajat, a fokhagymát, a paprikát, az újhagymát, a sherryecetet turmixgépben összekeverjük, és addig keverjük, míg krémes lesz, ezután sózzuk, borsozzu
A pisztrángokat felolvasztjuk, és megmossuk. Sózzuk, borsozzuk, majd olvasztott vajra helyezzük. 15 percig sütjük, és citromgerezdekkel díszítve tálaljuk.
Elkészítési id
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. Az olívaolajat, a hagymát, a fokhagymát, a pimestost, a paradicsomot, a pirospaprikát és a petrezselymet összekeverjük. A halakat a krémm
Pisztráng belsejét mossuk ki meleg, sós vízzel. Dörzsöljük meg sóval és borssal.
Töltsük meg őket szardíniával, mentával és almaszeletekkel, és locsoljuk meg citromléve
A halak belsejébe 2 evőkanál újhagymát teszünk, sóval és borssal ízesítjük. A halakat 3-3 szelet szalonnába csomagoljuk, fogvájóval rögzítjük, és megsütjük.
Ugrás a lap tetejére >>